Jan 16, 2012

Bertukar ke Safi Rania Gold

Tie ni jenis suka tukar2 produk penjagaan muka sbb tu muka jap kering jap berminyak. Masa zaman belajar dulu suka pakai pencuci n krim Safi yang kaler ijau tu n memang sebati ngan kulit tp sj gatai n gedik nak try produk lain, nak kta byak sngat tukar tu leh la tahan cam nano white, shurah, skinfood n yg len tu cambedak kompak la byak tukar kot, jap miami, in2it, silkygirl, maybelline n rsanya miami yg plg best.hehe..
skang sejak bergelar ibu neh cam rasa berusia lak ditambah lak ngan muka yg kusam sejak pegnen lg. mmg niat dihati pas da bersalin nak jg muka n penampilan lek lok xnak jadi time pegnen smpai pencuci muka pun xbrapa leh nak bau, busuk n rasa loya.huhu.. tie dok google 2 produk pe yg agak ok n best. mula2 cam nak pkai Hada Labo je tp pk2 balik t bajet bulalan mkin btambah lak.hehe..so google punya google byak bca testimonial yg bagus2 pasal produk safi rania gold. n ckup umur tie 25 tahun, ( mmg beli on ma besday-10/1/2012), tie beli set safi rania gold tp lom complete ekceli. yg tie beli takat ni , pencuci muka(gel), serum, pelembap siang, pelembap malam n krim kecantikan safi rania gold. krim mata, skrub n toner lom beli lg. arini bru je 6 hari guna produk tu n rsa cam da la prubahan cket sbb b4 neh muka tie mngelupas je pas bersalin, now da kurg cket. tp kita tunggu ye smpai 3 minggu bru nmpak byak prubahan kot. hihi.harap2 la sbb best je bca testimonial wanita2 lain yg dah pakai set tu.

3 comments :

  1. kenapa sy pakai naik ruam...x sesuai dgn kulit atau mula2 pakai mmg mcm tu..

    ReplyDelete
  2. wan hidayatul : awak pakai da brapa lama? kalo awal2 mungkin effect sekejap. tapi kalau da lama pakai pun mcam tu maybe xsesuai dengan kulit kot

    ReplyDelete

terima kasih sudi baca dan komen