Feb 14, 2013

Cek dari Nuffnang dah sampai..tq Nuffnang. :)

Kena rajin berblog baru leh bertambah kting kting masuk. Lepas beda beli kapet bulu2 kot.hehe.. Rasanya tak mo pakai dan nak simpan dalam tabung Arryan je. :p



3 comments :

  1. macam best jer entry ni.. nuffnang ni dia kira macamana yer? leh wat satu entry pasal nuffnang ni? :)

    ReplyDelete
  2. hai..nuffnang ni mcam kita tlong iklankan produk je tu pun pihak nuffnang yg plih sndiri iklannya. kita just kena update blog selalu so kalau ramai klik kitanya nuffnang byakla kting2 masyuk :) InsyaAllah jika ada masa nanti saya akan buat satu entri macam mana nak buat duit dengan hanya berblog. xkuaq duti pun, just rajin update blog :)

    ReplyDelete

terima kasih sudi baca dan komen